Speculaaspoppen actie 2021

Steun de speltakken van Scouting Novo Mundo bij aankoop van een speculaaspop. Levering vanaf 20 november.

Deze actie is helaas afgelopen.

Doet u volgend jaar weer mee?

Waarom verkopen wij speculaaspoppen?

Elk jaar verkopen wij speculaaspoppen om geld op te halen voor onze vereniging.

Dit jaar gaat het geld naar de uitrusting van onze speltakken, denk bijvoorbeeld aan kampmateriaal voor onze scouts.

Uw speculaaspop doneren

Op initiatief van onze scouts, kunt u dit jaar ook uw speculaaspop doneren aan zij die een feestelijke Sinterklaas of Kerst kunnen gebruiken.

Voor dit initiatief werken wij samen met Stiching Alle Handen Ineen uit Almere. De opbrengst komt ten goede aan de kampuitrusting van onze scouts, zij bezorgen de gedoneerde speculaaspoppen bij Stichting Alle Handen Ineen.

Speculaaspoppen gedoneerd

Levering

U kunt zelf uw bestelde speculaaspopppen op 20 november tussen 10:00 en 12:30 ophalen bij Buurtcentrum Amerika in Almere Poort.

Als u met een jeugdlid heeft afgesproken dat uw bestelling wordt bezorgd, dan zorgt het jeugdlid daar zelf voor.

Voor bestellingen vanaf 50 speculaaspoppen is bezorging binnen Almere mogelijk, neem daarvoor contact met ons op onder vermelding van uw naam.

Wilt u uw bestelling vanaf 50 speculaaspoppen buiten Almere laten bezorgen? Neem contact met ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Voor bedrijven

Ook als bedrijf kunt u speculaaspoppen kopen of doneren. Neem contact met ons op voor een factuur, vermeld daarbij de besteldatum en de naam waarop de bestelling gedaan is.

Het product betreft een speculaaspop van 250g in geschenkverpakking.

De getoonde verpakking is ter illustratie. Bekijk de voorkant en achterkant (inclusief allergeneninformatie) van de werkelijke verpakking.