Oliebollen actie 2021: Steun onze scouts bij aankoop van overheerlijke oliebollen Lees meer

Novo Nieuws

Casa Nova: Het clubhuis van Novo Mundo

05-02-2021

Novo Mundo is een scoutinggroep in Almere, die nu opzoek is naar een eigen plek. Om dit te kunnen verwezenlijken zoeken wij een groep enthousiastelingen die ons daarbij kan helpen.

Een schets van het clubhuis

Momenteel zitten wij in Buurtcentrum Amerika aan de Henry Stanleystraat in Almere Poort. Alleen zijn we daar nu té groot voor en zoeken wij een andere plek. Wij dromen van een eigen clubhuis in Almere Poort. Daarom zoeken wij nu mensen op het projectteam te versterken.

Scouting Novo Mundo draait op vrijwilligers. Het is de bedoeling dat iedereen die binnenkomt zich welkom voelt, zodat er een familie sfeer ontstaat.

Aanmelding kan via thomas@scoutingnovomundo.nl

Casa Nova wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: KNHM Foundation en Het Flevo landschap.

Meer informatie over Casa Nova