Steun ons met je internet aankopen Lees meer

Lidmaatschap en contributie

Lid worden

Zeg nou zelf, wie is er na het lezen van deze website niet warm geworden voor scouting en deze vereniging in uw eigen woonomgeving?

Wie wil nou niet graag een steentje bijdragen om het stadsdeel Almere Poort te verrijken met een scoutingvereniging?

Bij interesse als jeugdlid van Scouting Novo Mundo kunt u het aanmeldformulier gebruiken. Er mag gratis 3× meegekeken worden voordat een lidmaatschap wordt aangegaan.

Aanmeldformulier

U kunt hier ook de benodigde formulieren downloaden:

Natuurlijk wilt u weten hoeveel uw inschrijving kost!

Per kwartaal€40,00
De contributie zal per kwartaal door middel van een automatische incasso moeten worden voldaan.

Eenmalige installatiekosten€25,00
Voor dit bedrag ontvangt het jeugdlid de groepsdas, dasring, naambandje en badge Scouting Novo Mundo, installatieteken, regioteken en speltakteken.

Wanneer je lid bent van de vereniging word je geïnstalleerd en moet je een Scoutfit (blouse) dragen. Ieder lid dient zelf te zorgen voor de Scoutfit. Deze kan worden aangeschaft in de Scoutshop.