Oliebollen actie 2021: Steun onze scouts bij aankoop van overheerlijke oliebollen Lees meer

Het clubhuis van Scouting Novo Mundo

Novo Mundo is een scoutinggroep in Almere, die nu opzoek is naar een eigen plek. Om dit te kunnen verwezenlijken zoeken wij een groep enthousiastelingen die ons daarbij kan helpen.

Momenteel zitten wij in Buurtcentrum Amerika aan de Henry Stanleystraat in Almere Poort. Alleen zijn we daar nu té groot voor en zoeken wij een andere plek. Wij dromen van een eigen clubhuis in Almere Poort. Daarom zoeken wij nu mensen op het projectteam te versterken.

Scouting Novo Mundo draait op vrijwilligers. Het is de bedoeling dat iedereen die binnenkomt zich welkom voelt, zodat er een familie sfeer ontstaat.

Aanmelding kan via thomas@scoutingnovomundo.nl

Onze partners en sponsors

Casa Nova wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: KNHM Foundation en Het Flevo landschap.

Wilt u met uw logo op onze website? Wordt dan onze sponsor en neem contact op.

Flevolandschap
KNHM Foundation

Het team

Wij zoeken mensen om het projectteam te versterken.

Wij zoeken mensen voor communicatie, financiën, techniek, vergunningen en coördinatie. Kennis en ervaring is welkom, maar enthousiasme en motivatie voor het bijdragen aan een nieuw clubhuis is even belangrijk.